logga
BeltAnimal Design
logga

Köpinformation

Beställning och betalning

För att beställa en produkt skickar du mig ett mail så kollar jag att den finns i lager. Ange texten under bilden. Om allt är ok skickar jag en orderbekräftelse som innehåller vad du ska betala inklusive frakt och mitt swish- och bankgironummer. Orderbekräftelsen innehåller också beräknad leveranstid. Jag skickar beställningen så fort pengarna kommit in på mitt swish eller bankgiro. Maila mig gärna när du sätter in pengarna så jag vet att de är på gång.

Fraktkostnad

Postens prislista för Inrikes brev, se postens mått- och viktgränser på www.posten.se. Jag meddelar fraktkostnaden när jag mailar orderbekräftelsen.

Reklamation

Är varan transportskadad vid leveransmottagandet ska DU REKLAMERA DIREKT TILL TRANSPORTFÖRETAGET! Kontakta även mig per telefon 076-231 931 8. Om varan är trasig på annat sätt än transportskada, om jag levererat fel vara eller fel antal av en vara ska du omedelbart kontakta mig via telefon eller mail. Felet skall påtalas inom 10 dagar efter att du fått varan. Jag betalar frakten för retur av felaktiga eller felexpedierade varor.

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerrätt, du betalar då själv returfrakten.

På grund av smittrisken är det inte ångerrätt på masker.

Priser

Priset är angivet i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms. Jag reserverar mig för prisändringar på grund av statliga beslut (moms etc), samt större förändringar av valutakurser och/eller inköpspriser. Priset på beställningsdagen gäller dock alltid, prisförändring påverkar inte din redan lagda order. Jag reserverar mig för eventuella tryckfel.